Árak

Árlista 2024 (Az eltérő árfolyam miatt, az eurós és forintos számla között eltérés található) Forintban
Az ár fő/éjszaka reggelivel együtt értendő és az Áfá-t tartalmazza (de nem tartalmazza a hűtőszekrény, áram valamint az állami horgászengedély árát)
Teljes csomag horgászjeggyel Felnőtt 24.000 Ft
Csomag horgászjegy nélkül Felnőtt 18.500 Ft
Teljes csomag horgászjeggyel
Csomag horgászjegy nélkül
Gyerek 6 és 14 éves kor között 13.000 Ft
10.000 Ft
Gyerek 6 éves kor alatt Ingyenes
Hütőszekrény- a helyszínen kérhető és fizetendő Ft/Nap – a helyszínen fizetendő  2.500 Ft
További kölségek (áram, takarítás, helyszín karbantartás) Ft/Nap – a helyszínen fizetendő   1.600 Ft

Büfé bérlés (hűtőszekrénnyel, fagyasztóval, hideg- és melegvízzel valamint gáztűzhellyel felszerelt)  8.500 Ft/nap

A sátorhely ára 19.000 Ft/nap ( szobával és a reggelivel).

foglalás eszköz link

Magyarországon 2019 január elsejétől új horgászati törvény lépett életbe, mely a következő korlátozásokat tartalmazza:
1, Továbbá mindenki számára kötelző a magyar állami horgászengedély kiváltása
2, Horgászbotok száma korlátozott a nyílvános vizeken és a magán horgásztavakon is. Ennek száma: 3 bot és 1 db csalihalfogó háló (1×1 m-es)

Információk az állami horgászjeggyel kapcsolatban:

  • Horgászó személy, aki nem rendelkezik érvényes magyar horgászengedéllyel, Online vizsgát tehet a https://tuhir.nebih.gov.hu/home/index# A vizsga megszerzése után (20 kérdésből álló teszt sorozat) igényelhet horgászjegyet, amely 90 napig érvényes és adott évben egyszer kérhető.
  • Gyerekeknek 3 éves kortól szintén állami horgászjegyet kell igényelni, mely ingyenes, de ki kell kiváltani . 15 éves korig ingyenes a horgászengedély csak a fogási naplót kell kifizetni, melynek ára 200 forint (vizsgára nincs szükség). A kiállításhoz kérjük a következő adatokat: név, születési hely és idő, édesanyja neve és lakcím.

Ellenőrzés esetén, a szabályok benemtartása komoly büntetést von maga után: horgászoknak min. 30.000 forint , a tulajdonosnak min. 300.000 forint a büntetés mértéke.
KÉRJÜK A TÖRVÉNYEK ÉS SZABÁLYOK BETARTÁSÁT!

 

Foglaláskor vegyék figyelmbe:
– az árkalkulációnkat / Csomagjainkat 2 horgászra vagy 1 horgászra és 1 kísérőre / egy 6 éven felüli gyerekre terveztük.
– Egyszemélyes foglalás és helyhiány esetén, fenntartjuk a jogot, hogy az egy fő mellé egy további horgász részére a faházat kiadjuk.
– Ha 2 horgász kifejezetten 2 különálló faházat akar foglalni, ez természetesen lehetséges, de faházanként  2 horgász árát a helyszínen felszámoljuk a végszámlában.
– Gyerekeknek 6 éves kor alatt ingyenes, őket nem kell a foglalási rendszerbe regisztrálni.

Előlegfizetés:
– Kérjük 14 napon belül a teljes ár 50%-át előlegben átutalni a bankszámlánkra, amennyiben nem érkezik meg a pénz a foglalást töröljük.
– A következő évi foglalásnál, kérjük, hogy az előleget januártól kezdve utalják a bankszámlára.

Érkezés / Elutazás:
– Érkezés 09:00 és 12:00 óra között  ==>  eltérő igény esetén kérjük, hogy telefonon vagy e-mailbe értesítsenek bennünket.
– Elutazás napján kérjük, hogy a faházat 9:00 óráig, a szobát 10:00 óráig tegyék szabaddá.

Foglalás törlése:
– A foglalás lemondása az érkezést megelőző 4 hétig lehetséges, ellenkező esetben a befizetett előleget nem áll módunkban visszafizetni, kivételt képez ez alól, ha betegség vagy baleset, stb. történik, ebben az esetben is könyvelési díjat számolunk fel, melynek mértéke 30 €-nak megfelelő forint (MNB középárfolyamon váltva a visszafizetés napján). 4 héten belüli lemondás esetén a teljes befizetett összeg nálunk marad, mely indokolt lemondás esetén (baleset, haláleset, betegség, stb…) Vocher formájában a következő időszakban vagy a következő évben felhasználható.
– Rövididejű foglalás esetén (1 héttel az érkezés előtt), ha bármilyen probléma adódik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.
– Korábbi távozás esetén, ha a vendég a meghatározott időtartam lejárta előtt véglegesen elhagyja a vendégházat, nyomós indok nélkül, a teljes foglalási időszak számlázásra kerül.

Étkezés:
Reggeli: zsemle, szalámi, sajt, vaj vagy margarin, méz, lekvár, mogyorókrém, tojás (rántotta, Ham & Eggs, max. 3 tojásból) tea valamint kávé.
További italok külön fizetendő.

Amennyiben az érkezési napon szeretnének étkezni, kérjük legkésőbb 9 óráig a vendégház recepcióján ezt jelezni, telefonszám az elérhetőség menüpontban található vagy a visszaigazoló e-mailben.

További napokon szetnének étkezni, kérjük legkésőbb 9 óráig (például a reggelinél) jelezzék a személyzetnek.

A horgászbotok elhelyezése:
A faházhoz tartózó horgászterületet a túloldalon kihelyezett táblák jelzik.  Pl.: a 4-es faházzal szemben található a 4-es és 5-ös tábla, ezek között lehet horgászni ==> ez az elv vonatkozik az összes faházra.

További információk a faházakról és a területről:
A faházak fapadokkal és asztallal, valamint egy tóra néző terasszal vannak felszerelve.
Lehetőség van hütőszekrés és/vagy áram kölcsönzésre, a hálózati csatlakozó 800 Wattos kialakítású (alkalmas telefontöltésre, sörhűtő,… használatára)

A természetes arculat megörzése és a többi vendég nyugalma érdekében kérjük, hogy a horgászterületen ne használjon fényszórókat.

A tópart közepén található a büfé, ahol kérésre az italokat (sörösláda, zsuboros cola, ásványvíz,…) lehet tárolni . A büfé oldalán található grill ingyenesen használható.

A szemét elszállítással kapcsolatban, a megnövekedett igényekre való tekintettel, a szemétszállítás 2021 évtől nem díjmenetes. A szemeteszsák költsége 400 Ft/db. Csak ebben a szemeteszsákban elhelyezett szemetet, tudjuk elszállítatni. A szemetet szelektálni, kell!

Ha hozzák magukkal az italokat, kérjük csak aluminiumdobozos (ne üveg) italt hozzanak, mert a sok üveg hulladékot nehéz ártalmatlanítani.

A büfé közelében van egy nagy parkoló, vagy további parkolási lehetőség az erdei úton, ahonnan minden kunyhó mindössze 20-30 méterre található. A faház mögötti füves területre gépkocsival behajtani TILOS!